download onze App
Garage Auto van Ewijk - Bovag aangesloten Garage Auto van Ewijk - RDW Erkend

Het team van Auto van Ewijk

Roy van den Belt

Roy is sinds 1 mei 2010 de eigenaar van Auto van Ewijk en houdt zich bezig met de dagelijks aansturing. Daarnaast werkt hij actief mee in de werkplaats en is het eerste aanspreekpunt voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Roy heeft jaren ervaring in de branche. Hij heeft het diploma 1ste Monteur en APK Keurmeester.

 

Jan van den Belt

Jan is een echte rot in het vak. Met zijn lange loopbaan in de Automotive branche en zijn jarenlange ervaring met Mitsubishi is hij een echte specialist binnen Auto van Ewijk. Jan is werkzaam in de werkplaats, waar hij met enthousiasme en vakmanschap zorgt dat uw auto in topconditie blijft.

 

 

 

 

 

Jarno Kreileman

Deze 1ste Monteur en APK Keurmeester met jarenlange ervaring werkt zeer nauwkeurig en deskundig. Als het wat drukker wordt in de werkplaats blijft Jarno een baken van rust. Geen klus is te ingewikkeld voor deze techneut in hart en nieren

 

Thymen Logtenberg

Thymen heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Waar hij ieder vrij uurtje bezig was met auto’s, heeft hij inmiddels de opleiding technisch specialist personenauto’s met goed gevolg afgesloten en brengt het geleerde nu bij Auto van Ewijk in de praktijk. En de vrije uurtjes… die besteedt hij nog steeds voor een groot deel aan zijn hobby: auto’s.

 

Ralph Kolkman

Ralph is het nieuwste lid van het team van Auto van Ewijk. Hij houdt zich dagelijks bezig met het herstellen van beschadigde auto's. Of het nu gaat om lakschade, deukschade of ruitschade, Ralph zorgt dat uw beschadigde auto weer als nieuw wordt. Namens Auto van Ewijk verzorgt Ralph de taxatie van uw schade.

Tom Bendijk

Onze zaterdaghulp Tom zorgt ervoor dat alle leenauto’s weer spic en span klaar staan voor de nieuwe werkweek. Hij maakt de werkplaats volledig schoon, zodat de monteurs weer een frisse start kunnen maken op maandag.