download onze App
Garage Auto van Ewijk - Bovag aangesloten Garage Auto van Ewijk - RDW Erkend

Schadeherstel en spotrepair

Auto van Ewijk heeft een eigen schadehersteladeling. Wij repararen uw grote en kleine schades en handelen alle zaken met uw verzekeringsmaatschappij af. Mocht het nodig zijn dan behoort vervangend vervoer tot de mogelijkheden.

Naast het repareren behoren ook ruitreparatie, ruitvervanging, spotrepair, restyling tot onze dienstverlening.

 

Schadeherstel

Auto van Ewijk heeft veel ervaring in het repareren van autoschades. Wanneer nodig beginnen wij met het taxeren van uw schade. Wij handelen al het papierwerk af met uw verzekeringsmaatschappij. Nadat wij van u en/of uw verzekeringsmaatschappij akkoord hebben gaan wij over te het repararen van uw schade.

Wij maken gebruik van de beste producten, zoals hoge kwalitieit Sikkens lak.

 

Spotrepair

Heeft u een zeer klein maar opvallend deukje of krasje op uw auto en wilt u dit laten herstellen zonder dat het u veel geld kost? Dan kan spotrepair de oplossing zijn voor u. Wij herstellen dan onopvallen het plekjes zonder dat wij een complete deur of motorkap hoeven te spuiten. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en toch rijdt u daarna weer in een gave auto.

 

Restyling

Wanneer u een deuk in uw auto heeft maar de lak is niet gebarsten, dan kan wij uw auto wellicht restylen. Bij restylen deuken wij uw auto uit zonder, dat deze gespoten hoeft te worden. Dit scheelt erg veel tijd, waardoor deze reparatie al snel veel voordeliger kan zijn.

 

Ruitreparatie of ruitvervanging

Wanneer u bijvoorbeeld door steenslag een ster in uw ruit heeft is het zeer verstandig om deze meteen te laten repararen. Wij kunnen een sterretje eenvoudig en snel onzichtbaar repareren met speciale hars. Mocht de ster in uw voorruit uitgescheurd zijn tot een barst, dan kunnen wij ook uw complete voorruit vervangen. 

 

Polijsten

Wilt u uw auto weer in showroomstaat hebben? Wij kunnen uw gehele auto polijsten, zodat uw auto weer glimt als nooit tevoren. Bij het polijsten van uw auto zullen alle kleine krasjes en andere oneffenheden in uw lak verdwijnen, waardoor uw auto na de behandeling weer als nieuw zal lijken.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de juiste behandeling voor uw schade of autolak? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom eens langs. Wij zijn 6 dagen in de week geopend en de koffie staat voor u klaar.