download onze App
Garage Auto van Ewijk - Bovag aangesloten Garage Auto van Ewijk - RDW Erkend

Onderhoudsbeurten

Auto van Ewijk heeft veel ervaring met het uitvoeren van grote onderhoudsbeurten en kleine onderhoudsbeurten. Als basis voor het type  onderhoudsbeurt dat wij uitvoeren, bekijken wij de algehele staat van de auto. Hierdoor voeren wij nooit een grote beurt uit als een kleine beurt voor uw auto ook kan volstaan, maar voorop staat dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden.

 

Werkzaamheden bij onderhoudsbeurten

Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto op een aantal punten geïnspecteerd. Naast de standaardpunten controleren wij ook altijd de extra punten die door de fabrikant worden voorgeschreven. De interval van een onderhoudsbeurt wordt bepaald aan de hand van de kilometerstand, leeftijd of uw rijstijl. Tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt vervangen wij vaak standaard de (motor)olie en het (motor)oliefilter. Daarnaast inspecteren wij vaak andere cruciale vloeistoffen en onderdelen zoals remmen, banden, ruitenwissers en de uitlaat. Afhankelijk van de staat van uw auto voeren wij aanvullend onderhoud uit. Aanvullend onderhoud wil zeggen dat wij specifieke onderdelen, zoals  bougie(s), interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter, controleren/of vervangen.? 

 

Geen vervelende verrassingen

Wanneer er onderdelen versleten of kapot zijn dan zullen wij deze met uw goedkeuring vervangen. Wij zullen eerst de extra kosten voor u berekenen en de reparatie met u bespreken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en krijgt u geen onaangename verrassing als u uw auto ophaalt. Daarnaast krijgt u bij een grote onderhoudsbeurt een mobiliteitscard waar mee u bent voorzien van pechhulp in heel europa.