download onze App
Garage Auto van Ewijk - Bovag aangesloten Garage Auto van Ewijk - RDW Erkend

Zomer/Winter Banden

Auto van Ewijk is ook uw bandenleveranciers voor Lemelerveld en omstreken. Wij zijn in het bezit van de nieuwste aparatuur om vrijwel alle banden van personenauto's en bestelbussen te balanceren, monteren of demonteren. 

Daarnaast is Auto van Ewijk uw bandenleverancier voor zomer en winterbanden van merken als Goodyear, Dunlop, Michelin, Pirelli, Bridgestone, Achilles en Viking. Altijd scherpe prijzen.

 

Geavanceerde bandenaparatuur

Banden zijn erg belangrijk voor uw veiligheid in het verkeer. Naast het profiel en de staat van de band is ook de manier van montage en balanceren erg belangrijk. Auto van Ewijk beschikt over geavanceerde bandenaparatuur. Wij beschikken over de nieuwste en zeer geavanceerde bandenmontagemachine. Hierdoor kunnen we ieder type band op uw velg leggen of demonteren, zonder dat de velg beschadigt of wij de kwaliteit en levensduur van uw band benadelen.

Daarnaast beschikken wij over een zeer nauwkeurig balanceersysteem, zodat uw band altijd gelijkmatig zal afslijten.

Zomer- en Winterbanden

De weersomstandigheden beinvloeden de rijeigenschappen van uw band. Niet alleen het profiel van deze twee verschillende type banden zijn anders, maar ook de samenstelling van het rubber is anders. Laat u daarom door ons goed en vroegtijdig voorlichten over het juiste type band voor uw auto en uw rijgedrag. 

 

Wanneer u uw winter- of zomerbanden bij Auto van Ewijk laat (de)monteren, slaan wij uw andere set banden gratis voor u op. Zo hoeft u niet te slepen met de vieze banden en liggen ze u gedurende het seizoen nooit in de weg.

 

Leverancier van de beste bandenmerken

Auto van Ewijk levert tegen scherpe prijzen de beste banden. Wij hebben ervaring met de beste bandenmerken. We adviseren u graag over de juiste keuze voor u en zorgen vervolgens dat wij uw banden zo scherp mogelijk in kunnen kopen.

Zo rijdt u niet alleen op de beste banden voor uw auto en uw rijgedrag, maar profiteert u ook van de beste prijs.

 

Controle van uw banden

Wij adviseren u om uw banden met enige regelmaat te controleren op de algehele status en het profiel van uw banden. Auto van Ewijk voert deze controle graag vrijblijvend voor u uit. U kunt gedurende onze controle genieten van een kopje koffie om vervolgens weer met een fijn zeker gevoel weer veilig de weg op te gaan.